Actueel

Tijdens de netwerkbijeenkomst van dinsdag 6 februari hebben we gezamenlijk de routekaart vastgesteld!

Routekaart vastgesteld klein

Werken vanuit positieve gezondheid betekent transformeren. Dit impliceert niet alleen anders denken, maar ook anders doen. Door te verbinden, inspireren, versterken en versnellen geven we samen handen en voeten aan de vertaalslag van denken naar ieders praktisch handelen. De routekaart ondersteunt bij het maken van deze beweging.  Het is een levend document waarin onze drie routes (en actviteiten) staan beschreven: delen, doen en doorbreken.

Delen
Er zit veel  kennis en  ervaring in het netwerk.  Binnen deze route gaan we op zoek naar de meest praktische inrichting die aanzet tot het actief delen van ervaringen, goede voorbeelden, ideeën, contacten en methodieken rondom het werken vanuit positieve gezondheid.

Doen
Binnen deze route gaan we experimenteren en klein beginnen met projecten en activitieiten. Aan de slag met positieve gezondheid in de praktijk!

Doorbreken
Vanuit deze route zetten we ons gezamenlijk in om meer bewustwording te creëren rondom het belang en de kansen van (het financieren van) preventie en bevordering. Het gaat hierbij om doorbreken en doorbreken. Denk hierbij aan het bereiken van andere domeinen, het binden van andere partners,  het organiseren van financiering en het onder de aandacht brengen van hinderende regelgeving.

Meer weten over de routekaart?
Neem dan contact op met Karlijn Tijhuis - GGD Twente, adviseur gezondheidsbevordering  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)