Actueel

Fysio Almelo is een organisatie in Almelo met 5 praktijklocaties voor fysiotherapie, ergotherapie, actieve revalidatie en functionele training. Met een team van ruim 20 fysiotherapeuten en 3 ergotherapeuten proberen wij ons continu te verbeteren en in te spelen op de veranderingen in de markt en de behoefte van de cliënt.

Fysio Almelo is innovatief, vooruitstrevend en vernieuwend; wij werken nauw samen met diverse andere zorgpartijen om op deze manier de zorg rondom de cliënt, zowel curatief als preventief, zo goed mogelijk vorm te geven. Dit sluit uitstekend aan bij het gedachtegoed van positieve gezondheid, waarbij niet gekeken wordt naar de af- of aanwezigheid van ziekte, maar naar het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren.

Aansluiting zoeken in de regio is voor ons dan ook een logische stap om ons netwerk uit te breiden. En om op deze manier onze dienstverlening nog breder te kunnen wegzetten. Wij hopen op een positieve, constructieve samenwerking in de regio Twente. In samenwerking met andere gezondheidspartners kunnen we wellicht een goede bijdrage leveren om Twente Gezond te houden!

Meer weten over Fysio Almelo? Bekijk dan de onderstaande promovideo of onze website