Actueel

Mijn naam is Niek Tunderman, ik ben clubmanager van Trifora. Behalve dat Trifora een mooi en compleet fitnesscentrum is, vind ik het vooral belangrijk dat wij onze leden extra persoonlijke aandacht geven.

We weten namelijk dat het niet voor iedereen makkelijk is om consequent één of twee keer per week te sporten. Daarom willen we graag dat onze leden niet alleen naar onze club komen omdat het goed voor ze is, maar gewoon ook omdat het leuk is. Ik kan er dan ook van genieten om te zien dat onze leden met een glimlach op hun gezicht de club weer verlaten.
Met 12.000 m2 zijn we de grootste sportaccommodatie in de regio. We hebben zes binnen en zeven buiten tennisbanen, 1200 m2 fitness en drie groepsleszalen.Er is ook een wellness gedeelte met een zwembad van 20×8 meter, een whirpool, sauna en stoomcabine. Er is een kidsclub voor onze leden en een sfeervolle horecagelegenheid. Kinderen kunnen bij ons ook ABC zwemles volgen. Inmiddels zwemmen er nu 400 kinderen bij Trifora. We geven tennislessen voor volwassenen en kinderen, die daar erg enthousiast over zijn. Samengevat: Trifora is een luxe sportclub voor het hele gezin!

Fitnesszaal 400x126

Wij worden blij als wij onze leden kunnen helpen om vitaal en fit te zijn door het bieden van innovatieve en kwalitatieve groeps-, fitness-, zwem- en beweegprogramma’s op maat in een ongedwongen sfeer. Om dit alles te realiseren werken wij ook samen met specialisten zoals fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en personal trainers. Kortom; Trifora staat voor gezondheid!

Door samen te werken binnen Twente Gezond hopen we met alle andere partijen nog meer gezondheidswinst te behalen in Twente.

Afbeelding Niek

Niek Tunderman, Clubmanager bij Trifora