Actueel

FysioFit Health Investment Centers is 26 jaar geleden ontstaan uit een combinatie van fysiotherapie en fitness. Het is een organisatie die op een breed gebied gezondheid en functioneel bewegen promoot. FysioFit wil een bondgenoot zijn voor een pijnvrij, gezond en fit lichaam.

Ons gezondheidscentrum is een coach voor mensen in Twente om zoveel mogelijk de eigen regie over gezondheid te krijgen en te behouden. Hierbij werken we met het FysioFit vitaliteits dashboard wat een  “controle instrument” is voor de belangrijkste pijlers voor een gezond en fit lichaam.  Fysiek, voeding en mentaal.  Bij FysioFit  begeleiden 7 fysiotherapeuten, 5 fitnesscoaches, een gewichtsconsulente, drie health coaches , een mental coach  en verder ondersteunend personeel haar gasten met passie naar een gezonde leefstijl.

Afbeelding Groepsles

De motivatie om partner te worden bij Twente gezond is te vinden op diverse fronten. FysioFit ziet het belang in van een breed georiënteerd netwerk waarin diverse disciplines samenwerking hoog in het vaandel hebben staan.  Om meer te kunnen bereiken en gezondheid stevig op de politieke agenda te krijgen, is de kracht van een collectief in onze ogen van groot belang.

Met een groot en krachtig netwerk zijn er vele kansen en mogelijkheden en zaken te bereiken die je als eenling onmogelijk voor elkaar kunt krijgen.  We denken met een groot netwerk ook alle lagen van de Twentse bevolking te kunnen bereiken.

FysioFit hoopt met de samenwerking in Twente Gezond te bereiken dat we met zijn allen de gezondheid en vitaliteit van Twente weten te vergroten en een goede samenwerking met onder andere huisartsen, zorgverzekeraars en de Gemeente weten te bewerkstelligen. En dat er aandacht komt voor de positieve maatschappelijke en economische waarden van onder andere sport en bewegen. Aandacht voor  (primaire, secundaire en tertiaire) preventie, het creëren en behouden van gezondheid en daarmee duurzame inzetbaarheid van Twentenaren.